Dit zeggen ondernemers

Marc van Amsterdam, directeur Stedentrips.nl:

“Madelein werkt al jaren met regelmaat aan de teksten op de website van Stedentrips.nl. Ze heeft een vlotte pen en ze heeft kennis van SEO, wat onze ranking ten goede komt.  En wat ik ook heel belangrijk vind: Madelein is een zeer prettig persoon om mee samen te werken. Ze is positief en flexibel, maakt altijd tijd voor een snel tussendoorklusje als dat voor ons belangrijk is. Iedere zichzelf respecterende ondernemer moet kunnen terugvallen op een goede, betrouwbare tekstschrijver en gelukkig hebben wij die gevonden in Madelein.”

Karin Hogenboom, eigenaar VolZicht:

“Madelein is een grote ondersteuning voor mijn bedrijf VolZicht. Ze redigeert mijn blogs, boeken, webinars, nieuwsbrieven. Ze heeft belangrijke teksten herschreven op mijn site en momenteel werken we aan nieuwe e-books. Dit doet zij geheel zelfstandig. Ze duikt in de materie, weet waarover ze schrijft en kan zich goed in mij verplaatsen en hoe ik wil dat er met mijn klanten gecommuniceerd wordt.  Ik word altijd blij als ze mijn teksten heeft geredigeerd. Ik ben goed om de teksten uit me te laten vloeien, zij polijst, verbetert en verfraait mijn teksten en weet wat nodig is om te zorgen dat mijn klanten tot actie komen. Ik ben heel blij met onze samenwerking en kan iedereen die met teksten en websites werkt deze samenwerking aanraden.”

Fleur Span-Gaakeer, holistisch massagetherapeut Vathorst Massage:

“Ik ervaar de samenwerking met Madelein als zorgvuldig, compleet, integer, toegewijd en boven alles AFGESTEMD; heel fijn. Zij verdiept zich in mijn doelgroep en het werk dat ik doe, waardoor ze echt snapt wat ik precies voor ogen heb en dat zie ik terug in de geredigeerde teksten en de reacties van mijn klanten. De kwaliteit van het werk dat ze levert is iedere keer verrassend en taalkundig doeltreffend. Wat ik ook aanlever, Madelein maakt er een soepeler, pakkender en krachtiger geheel van. De veelzijdigheid spreekt me ook enorm aan. Of ik nu een blog, een nieuwsbrief, een facebooktekst of een persbericht wil, Madelein is van alle markten thuis!!! De teksten op mijn website komen nog aan de beurt.”

Wilma Ritsema-Hollander, fotograaf Wilma Fotografeert:

“Madelein kan zich goed inleven en weet vervolgens precies de goede snaar te raken!  Het was prettig samenwerken. Madelein heeft alle puntjes op de i gezet waar het gaat om de teksten die ik geschreven had om mijn website onder de aandacht te brengen. Met haar hulp  en tips  vormen de foto’s en teksten nu één geheel.
Tot slot is Madelein punctueel en komt ze haar afspraken na. Ik ben dan ook erg blij met onze samenwerking.”